Akik már meggyógyultak

István


"Korábban sajnos sokat fájt a fejem, és sok fájdalomcsillapítót szedtem, ami ugye köztudottan nem egészséges! Amíg meg nem ismertem Nikit, nem gondoltam az alternatív módszerekre. Ő felajánlotta nekem, hogy segít és én örömmel elfogadtam! Nem bántam meg!! :-) Pontosan nem tudom, hogy mit csinált a kezelés alatt, de nagyon könnyűnek éreztem magam, a feszültség teljesen elmúlt és kellemes melegséget, nyugalmat, békét éreztem! Utána átbeszéltük,hogy mi is történt,és nagyon kellemesen éreztem magam! Azóta nem fáj a fejem és nagyon hálás vagyok, mert szerintem sokan tudják, hogy mennyire el tudja rontani a napot, ha fáj a fejünk! Csak ajánlani tudom azoknak akik hisznek a lélek erejében és abban, hogy ha nagyon akarjuk bármit elérhetünk! Köszönöm Angel!"

40 éves nő


"Tavaly szeptemberben (2010) diagnosztizáltak nálam egy 6 cm-es cisztát (nőgyógyászati) és már műtétről is beszéltünk az orvosommal, mert napi szinten voltak alhasi fájdalmaim, de a gyakori kezelések után a panaszok teljesen megszűntek és januárban a ciszta mérete 1 cm-rel kisebb lett, ezért a műtétet el is felejtettem. Azóta is jól érzem magam, a panaszok azóta sem jelentkeztek, most pedig már április van. Egy megfázás alkalmával sokáig nem tudtam felköhögni a lerakódást, többször jött rám fullasztó köhögés és a kezelés közben újra előjött és feljött végre a mélyen lévő lerakódás és ez volt az utolsó fullasztó köhögési roham. Utána napról napra jobban lettem. Köszönöm!"

45 éves nő


"Szinte az egész testemben éreztem, hogy aki kezel az éppen merre, melyik szervemnél jár. A csípő és ízületi fájdalmaim másnapra szinte teljesen megszűntek. 21 nap alatt teljesen átváltozott a testem. "

A.


"Az orvosok szalagszakadást diagnosztizáltak a térdemben. Mindenféleképpen szerettem volna a műtétet elkerülni, ezért választottam ezt a kezelést. Hittem a műtét nélküli gyógyulásomban! Másnap kiderült a következő orvosi vizsgálatnál, hogy nincs szükség műtétre! Hálásan köszönöm! "

Évi és Nóri


"2009. november 26-án kiderült, hogy kisbabát várok! A vizsgálatok egymást követték, és eljött a 12 hetes genetikai vizsgálat ideje, ahol elkezdődött a történetünk. Egy hét alatt 4 ultrahangos szakembernél voltunk, és mindegyik más adatokat mondott a kislányunkról, amit tudni kell, hogy minden eredményünk rossz volt! Minden orvos azt mondta, hogy ez a baba el fog menni, meg hogy valószínű, hogy beteg lesz! Mi nem adtuk fel, mert én valahol éreztem hogy nincs neki semmi baja, de sajnos milyen az orvostudomány, belebeszélték a fejembe a rossz dolgokat, és csak ezen járt az eszem állandóan! Nem bírtuk tovább és a terhességem 15. hetében felkerestem Nikit, aki egyszerűen csodát művelt a testemmel és a lelkemmel egyaránt. Olyan élményben és gyógyulásban volt részem, hogy azt el sem tudom mondani! Napokig éreztem azt a sok pozitív és tiszta energiát, amiket a kezelés alatt kaptam. Igaz egy alkalommal voltam csak kezelésen (a távolság miatt mivel Budapestről utaztunk le), de ha bármi baja is volt a kislányomnak, akkor azt ő elmulasztotta, meggyógyította! A hit, az imák, és a sok pozitív energia velem volt a terhességem végéig! Most elmondhatom, hogy megszületett a kislányom 2010.09.07-én 17:36 órakor 4000g és 55cm hosszal egészségesen!!! Köszönjük neked Niki, te egy igazi angyal vagy!"

23 éves nő


"Gyermekkorom óta küszködtem allergiás tünetekkel, nem kaptam rendesen levegőt. A kezelés után az allergiás reakciók végre megszűntek, nem fújtam annyit az orromat sem és végre jól éreztem magam. Köszönöm!"

Anonymus


"Kezelés közben erősen éreztem az energiaátadást, a fejem tetejétől lefelé fokozatosan kinyílt az összes csakrám és kellemes forróságot éreztem mindegyiknél. A kezelés végén olyan feltöltődöttnek éreztem magam, mint egy hetes nyaralás után."

Anonymus


"Nikinek hála, mert 3 kezelés után teljesen eltűnt a lábszáramról a daganat, ami oly sok szenvedést okozott! Nagyon köszönöm! "

Anita


"2011 tavaszán dió nagyságú bartholin-cisztát diagnosztizált a nőgyógyászom, és későbbi panaszokra hivatkozva műtétet helyezett kilátásba. 4-szer kezelt Niki. A 4. kezelés után a ciszta cseresznye nagyságúra zsugorodott, később nyomtalanul felszívódott. Nagyon köszönöm! 10-12 éven keresztül minden télen 2-3 hónapon keresztül köhögtem. Az okát nem tudták megállapítani az orvosok, pedig minden alkalommal, amikor elkezdődött, megvizsgáltak. Volt aki "rejtett" allergiát állapított meg, volt aki azt mondta, hogy "idegi alapon" köhögök. Allergia tesztekre jártam, röntgeneztek, gyógyszerekkel próbálkoztak, de mégis minden télen újból köhögni kezdtem. 2010 elején voltam Nikinél, és az utolsó kezelés után egyre ritkábban kezdtem köhögni, majd teljesen elmúlt. De az igazi siker inkább az, hogy azóta sem köhögtem! Nagyon hálás vagyok érte Nikinek!"

Egy boldog kismama


"2015 tavaszán az életem mélypontra jutott. A munkahelyemen már nem érzetem jól magam, annak ellenére, hogy nagyon szeretem a munkám. Elvesztettem az önbizalmam, azt éreztem mindenki csak a hibát keresi a munkámban. Az egészségi állapotom is megromlott, máj problémák alakultak ki nálam. A párommal épp az esküvőnket szerveztük, de ebben sem találtam örömömet. Majd találkoztam Nikivel, és úgy gondoltam nem veszíthetek semmit ha elmegyek hozzá kezelésre. Így is tettem: 3 alkalommal voltam nála. Az önbizalmam kezdett helyre állni, és megpályáztam egy másik állást, amit meg is kaptam. Az egészségi állapotom is javulni kezdett, már nem kellett gyógyszert szednem. Az esküvőnk nagyon jól sikerült, és életem legszebb napjaként éltem meg. Niki azt jósolta, hogy talán a következő évben várható, hogy gyermekáldásban lesz részünk, és most 11 hetes ikreket váró kismama vagyok. Vannak az ember életében olyan helyzetek melyeket egymaga már nem tud megoldani. A sors az én életembe pont egy ilyen helyzetben sodorta őt, amit azóta sem tudok elégszer megköszönni. Örök hálával tartozom Nikinek, mert teljesen megváltozott az életem általa. "

R.


"Összesen 18 hónapán át csuklottam. Úgy kezdődött, hogy valamilyen allergiára utaló kiütéseim lettek, az arcomon,a mellkason, a hátamon. Bőrgyógyász nem talált semmi betegségre utaló jelet, a szokásos allergiára való gyógyszerek nem használtak, utána pár hétre jelentkezett a következő tünet: a csuklás. Szabálytalan időközönként csuklottam, de feltűnően sokat. Ebben is volt fokozatosság: 5 db mindennap, óránként egy, stb. háziorvos nem tudott segíteni, felajánlotta a gyomortükrözést. Visszautasítottam. Próbálkozások tömkelege következett, míg az utolsó időszakban felfigyeltem, hogy fehérje és tejtermék bevitele (az az még le se ért a gyomromba) generálta a csuklást és persze párhuzamosan az allergia kiütéseket. 2010 nyarán, nő létemre nem tudtam felhúzni nyáron kivágott felsőt. Csúnyák voltak azok a pöttyök. Míg szerencsére összehozott a sors Veled. Életem második meditációján voltam nála. A CSODA megtörtént, a gyógyítás sikerrel járt! azóta még annyit se csuklom, mint egy normális ember, normális szervezettel. Csak kivágott felsőben közlekedem! Bennem volt a kezelés előtt, hogy gyakorlatilag mindegy mi fog történni, használ vagy nem használ, a sok próbálkozás után, csak + egy próbálkozás lesz. Fantasztikus érzés volt a kezelés, a kisugárzásod sokat segített, hogy testben és lélekben is tudjak hinni neked. Másnap még volt bennem félsz, de normális emberként élni nem szokatlan. Pedig előtte nagyon sok pozitív és negatív hatást váltottam ki az emberekből és tapasztaltam, pedig csak csuklottam, akaratomon kívül. Nehéz volt így élni. Saját gondolataimat visszaolvasva, arról kellene regényt írnom, amit csináltál velem, de ez egy szó, MEGGYÓGYÍTOTTÁL! Még nagyon sokszor meg fogom neked köszönni, de számomra ez felbecsülhetetlen!!! Tisztelem és becsülöm az orvostudományt, de vannak mindennél erősebb erők, ahol az embernek meg kell hajolnia és el kell fogadnia. Ezekkel az erőkkel szemben csak különleges emberek tudnak szembe nézni és tenni ellenük, számomra te is egy ilyen ember vagy. "

Anonymus


"Szia Niki! Csak még egyszer meg akarom köszönni a segítségedet, mert amióta nálad voltam kezelésen teljes mértékben elmúlt a fájdalmam. A kezem volt megerőltetve. Nappal és főként éjszaka fájt nagyon. Most már nem fáj!.. és ezt neked köszönhetem."

A.


"Szia Niki! Végre ideértem és leírom :) Jól érzem magam!! Nem fáj a csípőm és a hátam. Köszönöm! "

Egy férfi


"Testem minden egyes részén zsírmirigy volt. A kezelések hatására fokozatosan visszább húzódtak, és végül teljesen eltűntek! Köszönöm! "

Groovehouse Judy


"Niki számomra a nyugalom szigete! :-) Feltöltött, és rengeteget segített helyére tenni a dolgokat, mindezt pár óra alatt. Nagyon szépen köszönöm!."

János


"Szia Niki! Először is hálásan köszönöm a segítséged! Amikor úgy érzem nem vagyok utamon és valahogy semmi nincs a helyén mindig nagyon sokat segítettél. A meditációk alatt átélt élmények leírhatatlanok és sokat segítettek a kérdéseim megfejtésében. Személyiséged, belső erőd és energiáid feltöltenek, erőt adnak és segítenek egyensúlyt teremteni önmagamban. Azt gondolom ezt sosem fogom tudni kellőképpen megköszönni. Még egyszer köszönöm és kívánok jó egészséget, erőt, kitartást, hogy más is átélhesse azt az élményt, ami Te vagy és amit teszel! ."

© 2018 Worlds Collide. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!