Pszichotronika, Lélekgyógyászat


Ha te is szeretnél gyógyulni, segítségre van szükséged, vagy csak feltöltődésre vágysz, fordulj hozzám bizalommal! Ha távol laksz, vagy elfoglalt vagy, ha külföldön élsz, a lakáshoz kötött mozgássérült emberek számára online is elérhetőek a szolgáltatásaim. Könnyebb megnyílni, őszintén beszélni a problémáról, nehézségekről. 


Szolgáltatásaim:


- Spirituális tanácsadás
- Gyógyító beszélgetés
- Pszichotronika kezelésekA pszichotronika, vagy más néven lélekgyógyászat - egy olyan alternatív gyógymód, ami megköveteli a betegtől, hogy aktívan részt vegyen saját gyógyításában, gyógyulásában. Nem elégszik meg annyival, hogy a páciens megjelenik egy vagy több kezelésen, és pusztán fizikai jelenlétével eleget is tett "kötelezettségeinek", a munka java részét a gyógyítóra hagyva.

Ha körülnézünk, akkor láthatjuk, hogy az emberek többsége szenved valamilyen problémától. Nagyon kevés embertől hallani: igen, most jól érzem magam és szeretem az életemet. Ebben a mai rohanó világban nehezen fedezik fel azokat az apró csodákat, amiktől töltődni lehet. Sajnos már későn vesszük észre, hogy valami nincs rendben. Ekkorra már rég felborul az a testi-lelki egyensúly, amivel akár komoly betegséget is tudunk saját magunknak okozni.

Rohanunk a munkahelyünkre, a gyermekünkért az iskolába vagy éppen haza, tele vagyunk aggódással, negatív gondolatokkal: holnap mi fog történni, hogyan tudom megoldani, stb. Nem jut elég idő a pihenésre, önmagunkra, pedig nagyon fontosnak tartom, ugyanis először pici, apró jeleket kapunk, és még az elején lenne jó visszafordítani az eredeti, egészséges állapotunkat. Külső tünet lehet például egy bőrprobléma, ami esetleg a májra utalhat, és ezt tudnunk kell fizikálisan és lelkileg is kezelni.

Sok olyan betegség kezelhető, amelyen hagyományos orvosi módszerekkel már nem elég segíteni. Ugyanis, ha nincs megoldva a probléma, újra visszatér, csak a szervezetünkön belül máshol. - Ilyen lehet például a tumor, melynek pszichés oka az, hogy a páciens képtelen elfogadni önmagát, ezért tudattalanul elindul az önpusztítás. Érdemes figyelni önmagunkat, ha folyamatosan boldogtalanság érzés, rossz közérzet, és az ehhez hasonló negatív gondolatok töltik meg az életünket, és nem sikerül belőle kilábalni, akkor általában egy nagyobb probléma társul mellé, amely a testünkre lesz hatással.

A test, a lélek és a szellem együttesen adja meg az egészségünket. Ha ezek közül bármelyik felborul, arra kell törekednünk, hogy újra harmóniába kerülhessen, mert elindulhat egy olyan folyamat, amelyet nagyon nehéz visszaállítani. - Amikor valaki nem a karmája szerint szeretne élni, és egyszerűen nem akarja elfogadni a feladatát, hárítja azt, akkor a szellemi síkon megjelenő diszharmónia átkerül a lelki síkra, ahol komoly lelki problémákat okoz, majd egy idő után manifesztálódik a testi síkon, betegség és fájdalom képében megmutatkozva. Azért fontos erre odafigyelnünk, mert lehet egy pirulával ideig-óráig elnyomjuk az adott problémát, de mivel nem a gyökeréig mentünk el és nem ott oldottuk meg, ezért bizony visszatérhet és kezdődhet minden elölről.

Lelki probléma szinte mindenhol és minden területen jelen lehet: a legjobb példa erre a család. Gyermekkorunkban megélhetünk olyan negatív élményeket - akár a szüleinkkel vagy a testvéreinkkel kapcsolatban - amelyek minden más területre hatással lehetnek a későbbiekben. Ha a szülők folyton veszekednek, és nem figyelnek erre oda, az később a gyermek párkapcsolatára lehet hatással, akár meddőségi probléma is felléphet, hiába egészséges látszólag mind a két fél. Vagy ha a munkahelyünkön nem kapunk egy jó szót, és folyamatosan rosszul érezzük magunkat, akkor a későbbiekben komoly egészségügyi problémával találhatjuk szemben magunkat. Mindig érdemes visszamenni a probléma gyökeréig, honnan is ered ez az egész, miért vagyok abban az állapotban. Ha ezt nem tesszük meg, addig nem fogunk meggyógyulni, csak tünetileg hatunk vele.

A pszichotronikus kezelés segít megismerni önmagunkat, a saját létigazságunkat, betegségeink kiindulási pontját, és az EGÉSZség visszanyerésének lehetőségét, irányt mutatva, hogyan teremthetjük meg belső harmóniánkat. Nagy jelentősége van a gyógyító személyének, ami jelentősen befolyásolja a gyógyítás menetét, formáját, hangulatát. Nincs két egyforma gyógyító, hiszen minden ember egy sajátos lélekminőséggel bír, így lehet, az egyik embernek az adott gyógyító nagyon hatékony, míg a másiknak kevésbé. Hallgassunk a belső hangunkra, a legelső megérzésünkre, és a szerint válasszunk magunknak szakembert.


Miben segíthetek Neked?:

 • Munkahelyi gondok, feszültségek, kapcsolatok, főnökkel, munkatársakkal való gondok
 • Önértékelési nehézségek - zavarok-gondok, önbecsülés, önbizalomhiány
 • Párkapcsolatbeli - Házasságbeli nehézségek , gondok
 • Serdülőkorban elszenvedett lelki sérülések, bezártság
 • Születéssel kapcsolatos érzetek, félelmek (császármetszés, köldökzsinór nyakra
 • vagy testrészre való tekeredése, törött végtag, vízfej, megnyúlt fej, agysérülés stb...)
 • Szülői elnyomás
 • Társ, férj, feleség barát elvesztése
 • Válás (szülők válása-elvesztése, Férjtől/Feleségtől való elválás, elveszítés)...
 • - ízületi,
 • mozgásszervi,
 • érrendszeri és keringési,
 • emésztőrendszeri,
 • idegrendszeri
 • érzékszervi (hallás, látás)
 • lelki eredetű,
 • szellemi eredetű,
 • hormonális problémák,
 • miómák,
 • ciszták,
 • szívnagyobbodás és koszorúér-szűkület kezelésében,
 • égési sérülések,
 • műtét vagy császármetszés után maradt csúnya hegek eltüntetésében,
 • pszichés betegségek gyógyításában.


Hatására nemcsak a testi betegség tűnik el, hanem lelki egyensúlyunk is helyreáll - megerősödünk, optimistábbak és pozitívabbak leszünk.


Vény nélkül kapható csodaszer: a lelki felfrissülés 


Mi is történik kezelés közben?
Szervezetünk hiszékeny. Bármilyen szinten is éri valamilyen pozitív vagy negatív hatás, elhiszi, és aszerint kezd el működni. Ha például hagyományos orvosi műtéttel eltávolítanak egy méhet, a női szervezet úgy éli azt meg, hogy nincs rá szüksége, ezért beindul egy idő előtti öregedési folyamat. Ha pszichésen szenvedünk el valamilyen sérülést, akkor egy negatív program kezd el futni az agyban, ami helytelen működést generál az aurában, és ez hatással lesz a fizikai testre is. De amint ezt a negatív programot sikerül átfordítani, az aura ismét elkezd egészségesen működni, az egészséges aura pedig meggyógyítja a testet is. Mint ahogy egész testünket körülveszi egy energiaburok, ugyanúgy az egyes szerveknek külön-külön is van aurájuk. A pszi sebész mindig a beteg szerv aurájában dolgozik. Kezén vagy csakráin keresztül koncentráltan kibocsátott bioenergiával olyan programot ad a mélytudati állapotba juttatott páciens szervezetének, melynek hatására a beteg testrész aurája ismét egészségesen kezd működni, és mivel szervezetünk elhiszi, hogy ez a normális állapot, ennek megfelelően dolgozik tovább. Azért nevezik ezt a módszert "sebészetnek", mert fizikálisan ugyan minden szerv érintetlen marad, de mentálisan szinte ugyanolyan műtét történik, mint egy kórházban. A pszi sebészet tehát olyan "energetikai műtét", amely átprogramozza a szervezetet, és ezzel megindítja a beteg testrész öngyógyulását. A test és a psziché együtt gyógyul. A gyógyítás során erőteljes lelki ráhatás, érzelmi tisztítás is történik. A pszi sebész ugyanis igyekszik feltárni a betegséget kiváltó pszichés okot is, mert annak megoldásával a leghatékonyabb a gyógyulás. A pszi sebészet segítségével a szervezet minden egészségtelenül működő része kicserélhető, és a fizikai test megnyitása, illetve egyéb roncsoló eljárások nélkül gyógyítható. 


A páciensek megérzései.
A legtöbb páciensnek a következő észrevételei vannak:
- "Egy intenzív bizsergést érzek az egész testemen és az egész testem melegség önti el.                                                                                                    - Olyan mint egy villámlás, ami a testemen átmegy.
- Mintha egy kellemes áram alatt érezném magam.
- Mintha láthatatlan hullámok járnák át az egész testem.
- Én egy kellemes fáradtságot és egy intenzív csodálatos ellazulást éreztem.
- Kellemes hűvösséget éreztem és az egész testem teljesen elnehezedett"


Ezek a megérzések ismétlődnek általában, sokan melegséget, hűvöset, vagy testi könnyedséget éreznek. A hatvanas évek óta készített statisztikák bebizonyítják, hogy legalább az emberek 70%-ának ilyen megérzései vannak. Kevesebbek azok akik a kezelés alatt semmit nem éreznek.


A hit.
Előfordul, hogy kezelés közben a beteg nem lát és nem érez semmit, ezért ilyenkor gyakran el sem hiszi, hogy pozitív dolog történik vele. Ám maga a gyógyítás ekkor is ugyanolyan hatékony, a hitetlenség viszont azért rossz, mert ezzel a beteg azonnal leállítja az egészséges működést előidéző mentális programot, és visszazuhan a régi, rossz állapotába. Ha azonban nem ez történik, akkor két órán belül beindul, két hét alatt pedig stabilizálódik a pozitív gondolati csere, és a szervezet alkalmazkodni tud az új állapothoz.


...és a gyógyulni akarás. 

A módszer akkor sem működik, ha ragaszkodunk a betegségünkhöz. Ez, bár furcsán hangzik, elég gyakori. Például égési sérülést olyankor szenvedünk, ha nem kapunk elég figyelmet, és így szeretnénk megszerezni azt. Ha valaki tudattalanul szükségesnek érzi a betegségét, és nem kész arra, hogy elengedje, akkor a mentális átprogramozás eredménytelen.

© 2018 Worlds Collide. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!