Rólam

Az összes betegség lelki eredetű. A lelki problémák testi tünetekben nyilvánulnak meg. A lélek nyelve (üzenete) a betegség. 

Garainé Vitál Nikoletta vagyok. Már elég fiatalon vonzott az ezotéria és a természetes gyógyulás. Én is egy voltam a sok közül, akin az orvosok nem tudtak segíteni, ezért próbáltuk ki a pszichotronikát, azaz a lélekgyógyászatot. Ezzel a gyógyulással tanultam meg azt a fontos dolgot, hogy mindennek a hit az alapja. Ha nem hittem volna el azt, hogy meggyógyulhatok, már lehet, hogy nem élnék. Amikor elérkezett az életemben a pályaválasztás időszaka, akkor találtam meg Csontos Vili bácsi tanfolyamát, amelyre azonnal jelentkeztem. Sikeres vizsgát tettem a legnagyobb mesternél, akinél a tanári alapokat is elsajátítottam. 2005 óta foglalkozom pszichotronikával és segítek az embereknek visszaállítani az egészséges állapotukat. Nagyon hálás vagyok azért, hogy részese lehettem olyan csodálatos gyógyulásoknak, mint gyermekáldás, daganat eltűnése, rákból való felgyógyulás. Nagyon köszönöm mindazoknak, akik segítettek, akik mindvégig mellettem voltak, legfőképpen édesanyámnak. Köszönöm Csontos Vilmosnak, hogy erre az útra vezetett és folytathattam életemet ebben a fizikai testben egészségesen. Végre azt csinálhatom, amit mindig is szerettem volna, de legfőképpen azt, hogy én is segíthetek másokon.


Keress bizalommal!


"Vesd le magadról a "nem megy" és a "gyenge vagyok" káprázatát. És merj erős lenni! Tudd, hogy minden szenvedés és kudarc és veszteség: megpróbáltatás. Azért, hogy magadhoz térjél. És önmagadból meríts csodálatos erőt." 
Müller Péter

© 2018 Worlds Collide. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!